–> ♥ my story (。◕‿◕。) my life ♥: GUSHCLOUD

Wednesday, 25 April 2012

GUSHCLOUD







pada pagi nie hafiz addin nak share satu benda nie.disebabkan shkin line problem hafiz yg update..hehehehe..haaa sebelum tu tuan pnya blog nak tnya skit besa dgaq says.my,churp-churp x???haa kalau besa dgaq bguss...bukan ape kebanyakkan blogger2 msty nk cri duit lebih kan??disamping ber blogger2...btul x?hehehhe..sma la dgn hafiz pn..so,pada kesempatan nie hafiz nak share laaa sbb bnda nie baru lg kpd follower2 utk menjana pendapatan...yang best kawan-kawan cash out bnda nie rm20 je...mcm churp-churp.says.my lambat kan nk cash out...so,jum kita mula dari sekarang...hehehe..nah amek link nie
click link nih: click sini

print screen result nah..hehehe
tngok nahhh~


Bukti paymentt!!!!!





cara daftar dye sma jer dgn kamu smua daftar churp-churp n says.my...lebih kurang la..saya asa..hehehhe...saya harap perkongsian saya mmberi manfaat kepada blogger2 seperti sy...assalamualaikumm..waa aa lal liqokk..:DD

TERIMA KASIH SI COMEL DAN KACAK KRN SUDI BACA ENTRY SAYA

No comments:

Post a Comment